Konferenslunch i Vasasalen. Foto: Mia Ulin
Vasaborgen samarbetar med flera av oss godkända leverantörer inom upplevelser, mat & dryck samt bröllop. Kontakta gärna respektive leverantör.

FOTOGRAF CRISTINA RAMOS >>

Cristina Ramos bröllopsbilder är speciellt för er som söker något extra. Cristina använder kameran som ett verktyg för att fånga platsen, ögonblicket och fantasin. Er bröllopsdag blir gestaltad i en kreativ bildberättelse med önskningar, spänningar och drömmar.  

Cristina Ramos är fotograf och konstnär från Zaragoza i Spanien med säte i Uppsala och är utbildad på Fine Arts school på University Complutense i Madrid.
Läs mer på cristinaramosphotography.com


MUSEUM BAR & CAFÉ, VASASALEN OCH BOTANISKA TRÄDGÅRDEN >>

Cajsa's Kök driver de två festvåningarna Vasasalen i Uppsala slott och Linneanum i Botaniska trädgården alldeles i närheten av Slottet. De levererar även catering till andra lokaler. Cajsa's mat kännetecknas av fräscha moderna smaker i nya kombinationer och utföranden.
När du besöker Vasaborgen, Konsmuseet, Fredens Hus eller går takvandring på Uppsala slott  är du naturligtvis välkommen att smaka på Cajsa's goda smörrebröd på Museum Bar & Café.
Läs mer på www.cajsas-kok.se


TRILLER MAT OCH BRÖD >>

Familjen Triller är ett välkänt uppsalaföretag som driver flera caféer i Uppsala, bl.a det sommaröppna Café Victoria i Botaniska trädgården och Café Sara Lisa på Linnés Hammarby. Deras fantastiska bröllopstårtor. med ljuvliga smakkombinationer,  är kända långt utanför Uppsala och dekoreras gärna med fäska blommor. Triller levererar även smakrika cateringbuféer av närproducerade delikatesser.
Läs mer på www.trillermat.se